FAQ

Wat is de levertijd?

Wij streven er naar alle orders welke voor 10:00 uur besteld zijn dezelfde dag te verzenden. Alle orders worden binnen twee werkdagen zeker verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij berekenen voor alle verzendingen een vaste prijs van € 12,50. Inbegrepen zijn naast de verzendkosten ook verpakkings en administratiekosten.

Welke maat koppelingen passen er bij de door mij geselecteerde steigerpijp?

Je kunt dezelfde maat koppeling selecteren als de gekozen pijp. De binnendiameter van de koppelingen zijn namelijk (nagenoeg) gelijk aan de buitendiameter van de steigerpijpen.

Zitten de inbusboutjes al in de koppelingen?

Alle door ons geleverde koppelingen zijn voorzien van inbusboutjes. Eventueel zijn deze ook los te bestellen ter vervanging van beschadigde of verloren exemplaren.

Welke inbussleutels kan ik gebruiken?

Op de inbusboutjes passen het beste de Engelse inbussleutels, oftewel de inch/duims maten. De juist passende sleutel is eenvoudig mee te bestellen op de pagina met steigerkoppelingen van de door u gewenste afmeting.

De koppelingen zijn vettig hoe verwijder ik dat?

Door het productieproces kan het zijn dat dat de koppelingen plakken en vettig aanvoelen. U verwijderd dit eenvoudig door de koppelingen enkele minuten in een emmer met een flinke scheut afwasmiddel te laten weken. Daarna wrijft u deze eenvoudig droog met een doek en zo het vet van de koppelingen.

Hoe verwijder ik de tekst op de buizen?

Met Thinner verwijderd u eenvoudig de teksten op de steigerbuizen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Neen, op onze kantoorlocatie houden wij geen voorraad. Omdat wij er naar streven om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden en het afhandelen van ophaalorders veel tijd kost hebben wij er voor gekozen om vanaf heden orders alleen te versturen.

Ik heb een verzendbevestiging gekregen, wanneer ontvang ik dan mijn order?

In de verzendbevestiging staat afhankelijk van de door ons gekozen verzendmethode een track & trace code, zodat u eenvoudig uw order kunt volgen. Echter sommige pakketten kunnen door hun omvang of samenstelling niet via de reguliere weg verzonden worden. Hiervoor gebruiken wij speciale transporteurs. Er staat dan geen track & trace code. Uw order wordt dan de eerstvolgende werkdag aangeboden op het door u aangegeven afleveradres.

Hoe ver steken de buizen in de koppelingen?

Wanneer de buizen circa 2 cm in de koppelingen steken kunt u deze voldoende stevig en solide vastdraaien.