Over Steiger!

Steiger! biedt via deze website diverse koppelingen aan voor iedereen die zelf zijn creativiteit de vrije loop wil laten. Op onze inspiratiepagina vind je nog meer ideeën. 

Ons team staat klaar om met je mee te denken en je te ondersteunen. Heb je vragen stel ze ons gerust. Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Eerlijk en helder communiceren vinden wij daarin erg belangrijk. We houden u op de hoogte, ook als er iets onverhoopt mis mocht gaan. Betrouwbaarheid, daar staan wij garant voor!

Andere ideëen, kleine aanpassingen op een ontwerp, geen probleem. Mail je wens, eventueel ondersteunt met een foto of een schets en we maken graag een passend voorstel.

Om de kosten laag en aantrekkelijk te houden beschikken we niet over een showroom. De modellen en koppelingen zijn dus uitsluitend via de website te bezichtigen. Ook is om deze reden afhalen is niet mogelijk. De verpakkings en handlingskosten die wij berekenen zijn altijd vast, bij een kleine order lijkt dit mischien fors, maar ook deze moet verzameld, soms gezaagd, ingepakt en verzonden worden. We kunnen hierdoor de prijs van de koppelingen wel lager en aantrekkelijker geprijsd houden dan in bijvoorbeeld de bouwmarkt.