Garantie en retour

Retourprocedure

Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het zonder opgaaf van reden binnen de zichttermijn van 7 werkdagen retourneren. Wij storten dan het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug op het rekeningnummer waarmee betaald is. Voor u iets retour stuurt, raden wij u aan de voorwaarden van retourzendingen aandachtig door te lezen. Klik hier voor de voorwaarden van retourzendingen. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie, klik dan hier.

Ontvangstcontrole

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst van de goederen via support@steigerkoppeling.nl of telefonisch via 0413-712448 aan ons te melden. Wanneer u artikelen in gebruik neemt, is de levering geaccepteerd.

Het retourformulier

Om uw retour in goede orde te verwerken, is het noodzakelijk het digitale retourformulier in te vullen. U kunt het formulier per mail bij ons opvragen.

Let op: Vergeet alstublieft niet een kopie van de factuur in de doos bij te voegen, wij weten anders niet van wie het pakket afkomstig is.

Hoe kan ik mijn retourzending versturen?

U kunt uw pakket retourneren naar: Steiger!, Sluitappel 67, 5491TS Sint-Oedenrode. Versturen is mogelijk via bijvoorbeeld PostNL. U betaalt hiervoor zelf de kosten.

Kan ik mijn retourpakket ook laten ophalen?

Ja, dat kan. Wanneer u het retourformulier invult, heeft u ook de keuze om uw retourpakket af te laten halen. Wij rekenen hiervoor een bedrag van € 9,95. Dit bedrag zal met de terugbetaling van uw retour verrekend worden.

Kan ik een artikel omruilen?

Voor de geretourneerde artikelen wordt automatisch het aankoopbedrag terug gestort op uw rekeningnummer. Wij ruilen dus niets om. Wanneer u een ander artikel wilt ontvangen, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Ook een bestelling van hetzelfde artikel in een andere maat geldt als een nieuwe bestelling. Als u na uw retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt Steigerkoppeling.nl verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat.